AVG 2018 - Privacy & Cookie Policy

Bescherming persoonsgegevens

Kortpack B.V. vindt het erg belangrijk op een verantwoorde manier om te gaan met de gegevens die je achterlaat op onze website. Daarom doen we er alles aan om je privé-gegevens ook echt privé te houden, zoals in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) beschreven staat. Zie hiervoor ook de website van “College Bescherming Persoonsgegevens” (CBP).
Kortpack B.V. slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden, maar alleen om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig.

Wat doen we met je gegevens
Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

Je bestelling leveren
Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres(sen), adres(sen) en soms ook je telefoonnummer en BTW-nummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en een distributiecentrum (Bol.com). In geval van rechtstreekse levering vanuit een fabriek, eisen we dat zij net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij dat doen.

Je account
In je account in de webshop(s) van Kortpack B.V. slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres en opgegeven overige informatie. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen die je op onze website hebt geplaatst, dan kun je deze makkelijk terugvinden.

Klantenservice
Je kunt met ons bellen en mailen. Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als je ons nog een keer belt. Gegevens over het telefoongesprek met jou kunnen geregistreerd worden. Je helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten.

Reparatie
Soms maken we gebruik van een andere partij voor het uitvoeren van reparaties aan producten die je bij ons hebt gekocht. Die partij kan daarvoor jouw gegevens gebruiken.
 
Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link onderaan in de nieuwsbrief.

Reviews
Na iedere webshopbestelling ontvang je een uitnodiging om een beoordeling te schrijven. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. Wij houden bij wie welke review schrijft.

Verbetering van onze winkel en service
We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek.

Fraude
Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

Achteraf betalen
Als je als bedrijf artikelen wilt kopen op factuur, kunnen wij je kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Voor dat kredietonderzoek kunnen we je gegevens aan anderen geven, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Om de gegevens te toetsen maken wij gebruik van de services van Creditsafe,Waldorpstraat 17, 2521 CA in Den Haag. Daarnaast kunnen we je bellen om je te herinneren aan een factuur die is verlopen. Soms voeren anderen dat telefoongesprek voor ons. Ook kunnen we je gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Zakelijke klanten en partnerprogramma
Van onze zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens op die hen verstrekt worden voor de verwerking van de bestelling.
De aan ons verstrekte persoonlijke, of bedrijfsgegevens worden met dezelfde vertrouwelijkheid behandeld als die van onze andere klanten.

Cookies
Deze website maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst. Hierdoor is de website in staat u bij een volgend bezoek te herkennen. Dit doen wij om de website beter op uw behoeften af te stemmen en gebruikersvriendelijker te maken. U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het plaatsen van cookies niet meer mogelijk is. Echter, het is dan mogelijk dat u niet van alle onderdelen van de website optimaal gebruik kan maken.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”).Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken.
De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IPanonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik
van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Kortpack B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Kortpack B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Kortpack B.V. via info@123kabelbinders.nl . Kortpack B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.
 

© 2012-2018 123 Kabelbinders (webshop van Kortpack B.V.) - Magento webshop door Redkiwi - Alle rechten voorbehouden.